• Dah (3. epizoda)

  Dah (3. epizoda)

  Jan 27, 2020 19:56

  Nahid je studentica koja se upoznaje s Ruzbehom, članom organizacije Munafekin. U toku revolucionarnih dešavanja otkrije se jedna tajna iz njenog života...Da bi došla do istine, ona prolazi kroz vrlo složene situacije.

 • Dah (1. epizoda)

  Dah (1. epizoda)

  Jan 24, 2020 20:01

  Dah (1. epizoda)

 • Përshëndetje Shqipëri (20.01.2020)

  Përshëndetje Shqipëri (20.01.2020)

  Jan 20, 2020 09:53

  “Përshëndetje Shqipëri” është një emision argëtues në gjuhën shqipe, që prodhohet dhe transmetohet drejtpërsëdrejti nga rrjeti televiziv ndërkombëtar Sahar Balkan. Rubrikat e shumëllojshme të tij, si “Hapësira virtuale”, “Vështrime nga Irani” dhe “Ura e Firuzit” kontribuojnë në ngritjen e urave komunikuese kulturore mes Shqipërisë dhe Iranit

 • Iz drugog ugla (16.01.2020)

  Iz drugog ugla (16.01.2020)

  Jan 17, 2020 19:10

  Iz drugog ugla (16.01.2020)

 • Përshëndetje Shqipëri (17.01.2020)

  Përshëndetje Shqipëri (17.01.2020)

  Jan 17, 2020 19:02

  “Përshëndetje Shqipëri” është një emision argëtues në gjuhën shqipe, që prodhohet dhe transmetohet drejtpërsëdrejti nga rrjeti televiziv ndërkombëtar Sahar Balkan. Rubrikat e shumëllojshme të tij, si “Hapësira virtuale”, “Vështrime nga Irani” dhe “Ura e Firuzit” kontribuojnë në ngritjen e urave komunikuese kulturore mes Shqipërisë dhe Iranit

 • Vijesti (16.01.2020)

  Vijesti (16.01.2020)

  Jan 17, 2020 10:51

  Vijesti (16.01.2020)

 • Vijesti (15.01.2020)

  Vijesti (15.01.2020)

  Jan 16, 2020 10:10

  Vijesti (15.01.2020)

 • Vijesti (14.01.2020)

  Vijesti (14.01.2020)

  Jan 15, 2020 08:18

  Vijesti (14.01.2020)

 • Vijesti (13.01.2020)

  Vijesti (13.01.2020)

  Jan 14, 2020 09:39

  Vijesti (13.01.2020)

 • Vijesti (12.01.2020)

  Vijesti (12.01.2020)

  Jan 13, 2020 09:01

  Vijesti (12.01.2020)