• Mehrabad (21. dio)

  Mehrabad (21. dio)

  Dec 04, 2019 06:20

  Mehrabad (21. dio)

 • Pozdrav iz Istanbula (02. dio)

  Pozdrav iz Istanbula (02. dio)

  Dec 04, 2019 06:18

  Pozdrav iz Istanbula (02. dio)

 • Vijesti (03.12.2019)

  Vijesti (03.12.2019)

  Dec 04, 2019 06:08

  Vijesti (03.12.2019)

 • Novi dan (03.12.2019)

  Novi dan (03.12.2019)

  Dec 03, 2019 11:33

  Novi dan (03.12.2019)

 • Përshëndetje Shqipëri (03.12.2019)

  Përshëndetje Shqipëri (03.12.2019)

  Dec 03, 2019 11:30

  “Përshëndetje Shqipëri” është një emision argëtues në gjuhën shqipe, që prodhohet dhe transmetohet drejtpërsëdrejti nga rrjeti televiziv ndërkombëtar Sahar Balkan. Rubrikat e shumëllojshme të tij, si “Hapësira virtuale”, “Vështrime nga Irani” dhe “Ura e Firuzit” kontribuojnë në ngritjen e urave komunikuese kulturore mes Shqipërisë dhe Iranit

 • Përshëndetje Shqipëri (02.12.2019)

  Përshëndetje Shqipëri (02.12.2019)

  Dec 03, 2019 11:29

  “Përshëndetje Shqipëri” është një emision argëtues në gjuhën shqipe, që prodhohet dhe transmetohet drejtpërsëdrejti nga rrjeti televiziv ndërkombëtar Sahar Balkan. Rubrikat e shumëllojshme të tij, si “Hapësira virtuale”, “Vështrime nga Irani” dhe “Ura e Firuzit” kontribuojnë në ngritjen e urave komunikuese kulturore mes Shqipërisë dhe Iranit

 • Vijesti (02.12.2019)

  Vijesti (02.12.2019)

  Dec 03, 2019 07:59

  Vijesti (02.12.2019)

 • Novi dan (02.12.2019)

  Novi dan (02.12.2019)

  Dec 02, 2019 19:09

  Novi dan (02.12.2019)

 • Vijesti (01.12.2019)

  Vijesti (01.12.2019)

  Dec 02, 2019 10:29

  Vijesti (01.12.2019)

 • Si nëna (21)

  Si nëna (21)

  Dec 01, 2019 19:59

  Si nëna (21)