• Përshëndetje Shqipëri (11.01.2020)

  Përshëndetje Shqipëri (11.01.2020)

  Jan 11, 2020 19:08

  “Përshëndetje Shqipëri” është një emision argëtues në gjuhën shqipe, që prodhohet dhe transmetohet drejtpërsëdrejti nga rrjeti televiziv ndërkombëtar Sahar Balkan. Rubrikat e shumëllojshme të tij, si “Hapësira virtuale”, “Vështrime nga Irani” dhe “Ura e Firuzit” kontribuojnë në ngritjen e urave komunikuese kulturore mes Shqipërisë dhe Iranit

 • Përshëndetje Shqipëri (10.01.2020)

  Përshëndetje Shqipëri (10.01.2020)

  Jan 11, 2020 13:42

  Përshëndetje Shqipëri (10.01.2020)

 • Vijesti (10.01.2020)

  Vijesti (10.01.2020)

  Jan 11, 2020 13:37

  Vijesti (10.01.2020)

 • Novi dan (07.01.2020)

  Novi dan (07.01.2020)

  Jan 07, 2020 19:14

  Novi dan (07.01.2020)

 • Novi dan (02.01.2020)

  Novi dan (02.01.2020)

  Jan 02, 2020 19:45

  Novi dan (02.01.2020)

 • Vijesti (31.12.2019)

  Vijesti (31.12.2019)

  Jan 01, 2020 07:51

  Vijesti (31.12.2019)

 • Vijesti (30.12.2019)

  Vijesti (30.12.2019)

  Dec 31, 2019 08:57

  Vijesti (30.12.2019)

 • Përshëndetje Shqipëri (31.12.2019)

  Përshëndetje Shqipëri (31.12.2019)

  Dec 31, 2019 08:55

  “Përshëndetje Shqipëri” është një emision argëtues në gjuhën shqipe, që prodhohet dhe transmetohet drejtpërsëdrejti nga rrjeti televiziv ndërkombëtar Sahar Balkan. Rubrikat e shumëllojshme të tij, si “Hapësira virtuale”, “Vështrime nga Irani” dhe “Ura e Firuzit” kontribuojnë në ngritjen e urave komunikuese kulturore mes Shqipërisë dhe Iranit

 • Vijesti (28.12.2019)

  Vijesti (28.12.2019)

  Dec 28, 2019 20:24

  Vijesti (28.12.2019)

 • Përshëndetje Shqipëri (29.12.2019)

  Përshëndetje Shqipëri (29.12.2019)

  Dec 28, 2019 20:22

  “Përshëndetje Shqipëri” është një emision argëtues në gjuhën shqipe, që prodhohet dhe transmetohet drejtpërsëdrejti nga rrjeti televiziv ndërkombëtar Sahar Balkan. Rubrikat e shumëllojshme të tij, si “Hapësira virtuale”, “Vështrime nga Irani” dhe “Ura e Firuzit” kontribuojnë në ngritjen e urave komunikuese kulturore mes Shqipërisë dhe Iranit