• Përshëndetje Shqipëri (23.08.2019)

  Përshëndetje Shqipëri (23.08.2019)

  Aug 24, 2019 08:29

  “Përshëndetje Shqipëri” është një emision argëtues në gjuhën shqipe, që prodhohet dhe transmetohet drejtpërsëdrejti nga rrjeti televiziv ndërkombëtar Sahar Balkan. Rubrikat e shumëllojshme të tij, si “Hapësira virtuale”, “Vështrime nga Irani” dhe “Ura e Firuzit” kontribuojnë në ngritjen e urave komunikuese kulturore mes Shqipërisë dhe Iranit

 • Newsroom (23.08.2019)

  Newsroom (23.08.2019)

  Aug 24, 2019 08:27

  Newsroom je informativna emisija političkog karaktera koja obrađuje najvažnija dešavanja iz Irana, Bliskog istoka, svijeta i regiona Balkana, a također donosi i ekonomski i sportski blok vijesti

 • Përshëndetje Shqipëri (22.08.2019)

  Përshëndetje Shqipëri (22.08.2019)

  Aug 23, 2019 06:59

  “Përshëndetje Shqipëri” është një emision argëtues në gjuhën shqipe, që prodhohet dhe transmetohet drejtpërsëdrejti nga rrjeti televiziv ndërkombëtar Sahar Balkan. Rubrikat e shumëllojshme të tij, si “Hapësira virtuale”, “Vështrime nga Irani” dhe “Ura e Firuzit” kontribuojnë në ngritjen e urave komunikuese kulturore mes Shqipërisë dhe Iranit

 • Newsroom (22.08.2019)

  Newsroom (22.08.2019)

  Aug 23, 2019 06:54

  Newsroom je informativna emisija političkog karaktera koja obrađuje najvažnija dešavanja iz Irana, Bliskog istoka, svijeta i regiona Balkana, a također donosi i ekonomski i sportski blok vijesti

 • Newsroom (21.08.2019)

  Newsroom (21.08.2019)

  Aug 23, 2019 06:54

  Newsroom je informativna emisija političkog karaktera koja obrađuje najvažnija dešavanja iz Irana, Bliskog istoka, svijeta i regiona Balkana, a također donosi i ekonomski i sportski blok vijesti

 • Newsroom (20.08.2019)

  Newsroom (20.08.2019)

  Aug 21, 2019 05:54

  Newsroom je informativna emisija političkog karaktera koja obrađuje najvažnija dešavanja iz Irana, Bliskog istoka, svijeta i regiona Balkana, a također donosi i ekonomski i sportski blok vijesti

 • Përshëndetje Shqipëri (20.08.2019)

  Përshëndetje Shqipëri (20.08.2019)

  Aug 21, 2019 05:50

  “Përshëndetje Shqipëri” është një emision argëtues në gjuhën shqipe, që prodhohet dhe transmetohet drejtpërsëdrejti nga rrjeti televiziv ndërkombëtar Sahar Balkan. Rubrikat e shumëllojshme të tij, si “Hapësira virtuale”, “Vështrime nga Irani” dhe “Ura e Firuzit” kontribuojnë në ngritjen e urave komunikuese kulturore mes Shqipërisë dhe Iranit

 • Devotshmëria e njeriut pa pretendim (20)

  Devotshmëria e njeriut pa pretendim (20)

  Aug 20, 2019 18:45

  Devotshmëria e njeriut pa pretendim (20)

 • Devotshmëria e njeriut pa pretendim (18)

  Devotshmëria e njeriut pa pretendim (18)

  Aug 20, 2019 18:42

  Devotshmëria e njeriut pa pretendim (18)

 • Devotshmëria e njeriut pa pretendim (16)

  Devotshmëria e njeriut pa pretendim (16)

  Aug 20, 2019 18:38

  Devotshmëria e njeriut pa pretendim (16)