• Novi dan (24.05.2020)

  May 24, 2020 23:27

  Novi dan (24.05.2020)

 • Mošus Ramazana (23.05.2020)

  May 24, 2020 08:04

  Mošus Ramazana (23.05.2020)

 • Učenje Časnog Kur'ana: 29. džuz

  May 23, 2020 09:16

  Učenje Časnog Kur'ana: 29. džuz

 • Mošus Ramazana (22.05.2020)

  May 22, 2020 14:36

  Mošus Ramazana (22.05.2020)

 • Heidari: Ramazan u Iranu je bio specifičan zbog koronavirusa

  May 22, 2020 13:35

  SaharTV - Ambasador Islamske Republike Iran u Bosni i Hercegovini Mahmoud Heidari u intervjuu za agenciju Fena govorio je kako se ramazan održava i provodi u Iranu u uvjetima uzrokovanim izbijanjem globalne pandemije koronavirusa.

 • Mošus Ramazana (21.05.2020)

  May 21, 2020 20:20

  Mošus Ramazana (21.05.2020)

 • Përshëndetje Shqipëri (24.05.2020)

  May 20, 2020 19:29

  “Përshëndetje Shqipëri” është një emision argëtues në gjuhën shqipe, që prodhohet dhe transmetohet drejtpërsëdrejti nga rrjeti televiziv ndërkombëtar Sahar Balkan. Rubrikat e shumëllojshme të tij, si “Hapësira virtuale”, “Vështrime nga Irani” dhe “Ura e Firuzit” kontribuojnë në ngritjen e urave komunikuese kulturore mes Shqipërisë dhe Iranit

 • Përshëndetje Shqipëri (25.05.2020)

  May 20, 2020 19:29

  “Përshëndetje Shqipëri” është një emision argëtues në gjuhën shqipe, që prodhohet dhe transmetohet drejtpërsëdrejti nga rrjeti televiziv ndërkombëtar Sahar Balkan. Rubrikat e shumëllojshme të tij, si “Hapësira virtuale”, “Vështrime nga Irani” dhe “Ura e Firuzit” kontribuojnë në ngritjen e urave komunikuese kulturore mes Shqipërisë dhe Iranit

komenatari